Denk je dat je Op 'e rit zou kunnen gebruiken? Wat kun je dan verwachten?

werkwijze in het kort

Voor wie 

Iedereen die last heeft van chaos, onrust, teveel spullen, te weinig ruimte, het overzicht kwijt is geraakt, al een tijdje achter de feiten aanloopt en hier hinder van ondervindt.

Als je een duidelijke behoefte hebt om dit te veranderen, ook al voelt het onmogelijk, dan kan Op ’e rit juist uitkomst bieden.

Hoe

Na ons eerste contact kom ik naar je toe. Voor een nadere kennismaking en een plan van aanpak voor te stellen. Zo kun je bekijken of deze vom van hulp geschikt is voor jouw probleem en of ik degene ben die je hierbij het beste kan helpen. Deze eerste afspraak is vrijblijvend, gratis en duurt maximaal 1 uur.


Afhankelijk van wat je wilt zal mijn ondersteuning eenmalig zijn of uit meerdere afspraken bestaan. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je de juiste beslissing neemt over wat je wilt doen met jouw spullen en ruimte, papieren of agenda. Overbodige spullen doe je weg. Spullen die jij niet meer wilt bewaren, hoef je niet zelf weg te brengen. Deze worden door mij direct meegenomen.

 

resultaten

- een opgeruimd, overzichteljk en prettig thuis

- rust en overzicht in je hoofd 

- nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

- meer kennis van ruimte-management, papier- en tijdmanagement

- (weer) kunnen genieten  

- (weer) de regie over je eigen dagelijkse leven

- terugvinden van kwijtgeraakte vaak waardevolle zaken

 

Praktische aanpak 

Niet er over praten, maar aan de slag. En op de plek waar jij de problemen hebt. Dat zorgt ervoor dat je de boel daadwerkelijk (weer) op ’e rit krijgt en dat je weet hoe je zelf de boel op orde houdt. 
De praktische aanpak heeft een aanstekelijk effect. Je merkt dat het opruimen en ordenen zelf en de resultaten zo prettig zijn, dat dit goed werkt voor jou en de mensen om je heen.
Starten of meer weten? (http://www.op-e-rit.nl/pg-29222-7-104477/pagina/-_starten_of_meer_weten.html)

Mijn-huis-knapt-mij-zo-op loesje Mijn-huis-knapt-mij-zo-op loesje
hollen en stilstaan 2 plaatje vrouw hollen en stilstaan 2 plaatje vrouw
drukke vader drukke vader
gestresste-jonge-vrouw1 gestresste-jonge-vrouw1
papieren berg opklimmen papieren berg opklimmen