NIEUW Op 'e rit On Call

Videobellen met Op 'e rit: een half uur boordevol informatie, tips en persoonlijk advies

Een tijdje terug heb ik met een aantal enthousiaste dames, die zich spontaan meldden na mijn oproep, uitgetest of mijn organizing dienst ook on-line op een prettige manier kan worden gedaan. Tijdens het werken bij mensen thuis of op het werk, is tussendoor contact via telefoon/whattsapp/skype nu een leuke én handige manier voor ons. En ik was benieuwd of dit ook voor klanten die bijv. eenmalig advies willen hebben plezierig kan zijn. Ook de mogelijkheid om met meer mensen tegelijk te videobellen wilde ik graag onderzoeken. Belangrijke vraag voor het testen was dat het gemakkelijk in gebruik moet zijn. Ik ben zelf technisch gezien, namelijk niet heel handig en dat geldt voor meer mensen :-).

Ik heb een paar verschillende programma’s getest.

De conclusies na het testen zijn de volgende:

-  1 op 1 sessies werken; goed contact, duidelijk beeld, heel gezellig, prima manier om informatie uit te wisselen, werkt technisch soepel voor iedereen, persoonlijk organizing advies is haalbaar.

-  met meer mensen tegelijk: heel gezellig, duidelijk beeld, werkt wel vertragend, ivm technische storingen/opstartproblemen, algemeen organizing-advies is haalbaar. 

 

DUS....ik heb na een aantal testsessies besloten om ook 1 op 1 on call sessies te doen; Op ’e rit On Call.

Dit kan door te videobellen met WhattsApp, de meeste mensen hebben deze functie op hun mobiel.

Dit kan door te videobellen met ZOOM. ZOOM is een video-conferencing programma, net als Skype, alleen technisch betrouwbaarder in gebruik. Na een installatie van ZOOM op mobiel/tablet/pc kunnen we dan videobellen met daarbij de extra mogelijkheid tot uitwisseling van bestanden/video’s en andere informatie. 

Lijkt je dit wel wat?  Dan doe je dit. Heel simpel. Klik op: Boek direct Op e rit On Call (http://pay.ziber.nl/7a09e3bce9924056b24d88c43449a576)

Dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

 

De dames van het testpanel heb ik bedankt voor hun enthousiasme, tijd en nuttige feedback; zij kregen een gratis Op ’e rit On Call aangeboden.

 

 

 

 

foto tea in caravan foto tea in caravan